ʻO ke kumu kūʻai kūikawā maikaʻi loa no Kina Siboasi Professional Squash Ball Training Machine (T336) Price and Training | SIBOASI

Kumukuai kūikawā no Kina Siboasi Professional Squash Ball Training Machine (T336)

Hoʻohālike T336 Nui 40*37*61CM
kalakala ʻeleʻele Kaumaha 19.05KG
Ka mana 110V / 240V MOQ 1 apana

Hoʻokahi hoʻonohonoho, hāʻawi ʻōlelo holoʻokoʻa!

Huahana Huahana

Huahana Huahana

ʻO kā mākou kuleana maoli e hoʻokō i kāu mau pono a lawelawe pono iā ʻoe. ʻO kou leʻaleʻa ko mākou uku maikaʻi loa. Ke kakali nei mākou i kou kū ʻana no ka ulu pū ʻana no ke Kumukūʻai Kūikawā no Kina Siboasi Professional Squash Ball Training Machine (T336), Hoʻokipa maikaʻi mākou i nā mea kūʻai aku, nā hui ʻoihana a me nā hoa mai ka honua holoʻokoʻa e kamaʻilio me mākou a loaʻa ka launa pū ʻana no ka uku like.
ʻO kā mākou kuleana maoli e hoʻokō i kāu mau pono a lawelawe pono iā ʻoe. ʻO kou leʻaleʻa ko mākou uku maikaʻi loa. Ke kakali nei makou i kou kipa ana no ka ulu hui noKumukūʻai ʻo China Sport Squash Ball Machine a me Squash Ball, Me ka'ōnaehana ho'olaha ho'olaha kū'ai hou loa a me ka hana ko'iko'i o nā limahana akamai 300, ua ho'omohala kā mākou hui i nā'ano ho'onā like'ole mai ka papa ki'eki'e, ka papa waena a hiki i ka papa ha'aha'a. Hāʻawi kēia koho a pau o nā mea maikaʻi i kā mākou mea kūʻai aku i nā koho like ʻole. Ma waho aʻe, pili kā mākou hui i ke kumukūʻai kiʻekiʻe a me ke kumukūʻai kūpono, a ke hāʻawi pū nei mākou iā ʻoe i nā lawelawe OEM maikaʻi i nā hōʻailona kaulana he nui.

• Mua:
  • Aʻe: