ʻO ke kumukūʻai kūʻai nui loa ʻo Siboasi Black Intelligent Preheating Squash Training Equipment (T336) a me ke aʻo ʻana | SIBOASI

Nā lako hoʻomaʻamaʻa Squash Preheating akamai ʻo Siboasi Black (T336)

Hoʻohālike T336 Ka nui 40*37*61 kenimika
Waihoʻoluʻu ʻeleʻele Kaumaha 19.05KG
Mana 110V / 240V MOQ 1 ʻāpana

Hoʻokahi set, hoʻouna ʻia ma ka honua holoʻokoʻa!

Nā kikoʻī huahana

Nā Lepili Huahana

I mea e hoʻokō pono ai i nā pono o ka mea kūʻai aku, ua hoʻokō pono ʻia kā mākou hana āpau e like me kā mākou ʻōlelo "High Quality, Competitive Price, Fast Service" no ka Wholesale Discount Siboasi Black Intelligent Preheating Squash Training Equipment (T336), Ke pili nei i ka ʻike ʻoihana o 'mea kūʻai mua, e hoʻomau i mua', ke hoʻokipa nei mākou i nā mea kūʻai mai kou home ponoʻī a me nā ʻāina ʻē e hana pū me mākou.
I mea e hoʻokō pono ai i nā pono o ka mea kūʻai aku, ua hoʻokō pono ʻia kā mākou hana āpau e like me kā mākou ʻōlelo "High Quality, Competitive Price, Fast Service" noMīkini Pōpō Squash Haʻuki Kina a me ka mīkini Pōpō Squash, "ʻO ke kūlana maikaʻi a me ke kumukūʻai kūpono" kā mākou mau loina ʻoihana. Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana a me nā hoʻonā a i ʻole he nīnau kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou. Manaʻolana mākou e hoʻokumu i nā pilina hana pū me ʻoe i ka wā e hiki mai ana.

NĀNĀ HOU

Mīkini hoʻomaʻamaʻa squash Siboasi S336hana ma ke ʻano he hoa robot, e hāʻawi ana i nā pōpō i nā mea pāʻani i nā manawa hiki ke hoʻololi ʻia. Hoʻoponopono pū nā mea pāʻani i ka wikiwiki pana a me ke kiʻekiʻe. Loaʻa iā ia ʻeono mau ʻano kea no ka lawelawe ʻana, a hiki ke hoʻololi ʻia nā hana āpau e like me nā kihi kū pololei a me ka pae, kahi kūpono no ka hoʻomaʻamaʻa kaua maoli. ʻO ia ke kōkua kūpono no ke kumu aʻo. Hiki i nā kumu aʻo ke kālele nui aku i nā mākau mea pāʻani a hoʻolālā i nā hoʻomaʻamaʻa like ʻole e hoʻomaʻamaʻa i nā mea pāʻani e lilo i mau mea pāʻani ʻoihana.

KIKOʻĪ

Ka wikiwiki 20-140Km/h Ka Mana Pōpō 80 mau ʻāpana
Uila uila 110V-240V Ka nui o ka huahana 41.5*32*61 kenimika
Pākahiko 3-4 hola Kaumaha ʻupena 21KGS
Mana 180W Alapine (frequency) 2-7s/pōpō

NĀ HANA NUI NO NĀ HANA HOʻOMAʻAMAʻA

• 1.S336mīkini pōpō squashaia me ka mana mamao akamai me ka hana piha (wikiwiki, alapine (frequency), kihi ākea, milo)
  • 2. Hoʻolālā kanaka, kuhikuhi lawelawe kūloko, hoʻomaʻamaʻa pono hou aku
  • 3. Ua maopopo ka mana mamao a maʻalahi hoʻi e hana me ka pale LCD.
  • 4. Loaʻa ka pila ma ke ʻano maʻamau, mau no 3-5 mau hola
  • 5.Remote ke hoʻonohonoho ʻana i ka hohonu o ka hana pōpō ʻelua laina a me ka pōpō ʻekolu laina
  • 6. Hana maʻamau
  • 7. ʻŌnaehana hoʻomehana i kūkulu ʻia
  • 8.I luna a i lalo ka milo, a me ka hoʻoponopono ikaika
  • 9. Ua pani ka pākahiko kūloko i ka pākahiko o waho, kahi e ʻoi aku ai ka maʻalahi o ka mīkini.
  • Loaʻa ka mana 10.AC a me DC, ʻo AC 100V-110V a me 220V-240V he koho
  • 11. Hana Oscillation: Random Horizontal; Random Vertical; Random Horizontal & Vertical piha me ka wikiwiki a me ka milo loli

Pōmaikaʻi o SIBOASI:

• 1. Mea hana lako haʻuki akamai ʻoihana.
  • 2. 160+ mau ʻāina i hoʻokuʻu ʻia aku; 300+ mau limahana.
  • 3. Nānā 100%, Hōʻoia 100%.
  • 4. Kūpono ma hope o ke kūʻai aku: ʻElua mau makahiki palapala hoʻokō.
  • 5. Hoʻouna wikiwiki: hale kūʻai kokoke

Mea hana mīkini pōpō SIBOASIHoʻolimalima i nā loea o ka ʻoihana ʻEulopa e hoʻolālā a kūkulu i nā hui R&D ʻoihana a me nā hale hana hoʻāʻo hana. Hoʻomohala nui ia a hana i nā papahana ʻenehana kiʻekiʻe pôpeku 4.0, nā mīkini pōpō pôpeku akamai, nā mīkini kinipōpō akamai, nā mīkini volleyball akamai, nā mīkini pōpō tennis akamai, nā mīkini badminton akamai, nā mīkini tennis papa akamai, nā mīkini pōpō squash akamai, nā mīkini racquetball akamai a me nā lako hoʻomaʻamaʻa ʻē aʻe a me nā lako haʻuki kākoʻo, ua loaʻa iā ia ma mua o 40 mau palapala sila aupuni a me kekahi mau palapala hōʻoia e like me BV / SGS / CE. Ua hāpai mua ʻo Siboasi i ke kumumanaʻo o ka ʻōnaehana lako haʻuki akamai, a hoʻokumu i ʻekolu mau hōʻailona Kina nui o nā lako haʻuki (SIBOASI, DKSPORTBOT, a me TINGA), hana i ʻehā mau ʻāpana nui o nā lako haʻuki akamai. A ʻo ia ka mea nāna i hana i ka ʻōnaehana lako haʻuki. Ua hoʻopiha ʻo SIBOASI i kekahi mau hakahaka ʻenehana ma ke kahua pōpō o ka honua, a ʻo ia ka hōʻailona alakaʻi o ka honua i nā lako hoʻomaʻamaʻa pōpō, i kēia manawa ua kaulana loa ma ka mākeke honua….

1 (1) 1 (10) 1 (9) 1 (8) 1 (7) 1 (6) 1 (5) 1 (4) 1 (3) 1 (2)

I mea e hoʻokō pono ai i nā pono o ka mea kūʻai aku, ua hoʻokō pono ʻia kā mākou hana āpau e like me kā mākou ʻōlelo "High Quality, Competitive Price, Fast Service" no ka Wholesale Discount Siboasi Black Intelligent Preheating Squash Training Equipment (T336), Ke pili nei i ka ʻike ʻoihana o 'mea kūʻai mua, e hoʻomau i mua', ke hoʻokipa nei mākou i nā mea kūʻai mai kou home ponoʻī a me nā ʻāina ʻē e hana pū me mākou.

ʻO ka mīkini pōpō Squash Sport Kina Kūʻai Kūʻai Nui a me ka mīkini pōpō Squash ma ke kumukūʻai hale hana, "ʻO ke ʻano maikaʻi a me ke kumukūʻai kūpono" kā mākou mau loina ʻoihana. Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana a me nā hoʻonā a i ʻole he nīnau kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou. Manaʻolana mākou e hoʻokumu i nā pilina hana pū me ʻoe i ka wā e hiki mai ana.

• Ma mua:
  • Aʻe: