Igwe Ọkpụkpọ Egwuregwu Squash nke dị na China, Igwe Ọkpụkpọ Egwuregwu Squash Shooting ọhụrụ (T336) | SIBOASI

Igwe Ọkpụkpọ Egwuregwu Skwọsh nke dị na China nke kachasị mma, Igwe Ọkpụkpọ Egwuregwu Skwọsh nke dị na Remote Micro-Computer (T336)

Ụdị nlereanya T336 Nha 40 * 37 * 61CM
Agba Ojii Ibu 19.05KG
Ike 110V / 240V MOQ 1 ibe

Otu setịpụ, nnyefe okwu niile!

Nkọwa Ngwaahịa

Akara Ngwaahịa

Nara ọrụ zuru oke iji gboo mkpa niile nke ndị ahịa anyị; nweta ọganihu na-aga n'ihu site n'ịkwado mmụba nke ndị na-azụ ahịa anyị; ghọọ onye mmekọ ikpeazụ na-arụkọ ọrụ na-adịgide adịgide nke ndị ahịa ma bulie mmasị nke ndị ahịa maka Igwe Ọzụzụ Igwe Ọkpụkpọ Egwuregwu Squash Shooting Machine (T336) nke China dị mma nke ukwuu. Anyị na-anabata gị nke ọma ka ị wulite mmekorita ma mepụta ndụ dị mma na ndụ gị.
Nara ọrụ zuru oke iji gboo mkpa niile nke ndị ahịa anyị; nweta ọganihu na-aga n'ihu site n'ịkwado mmụba nke ndị na-azụ ahịa anyị; ghọọ onye mmekọ ikpeazụ na-arụkọ ọrụ na-adịgide adịgide nke ndị ahịa ma bulie mmasị nke ndị ahịa elu makaỌnụ ego igwe ọzụzụ bọọlụ skwọsh nke China na ngwa ịgba bọọlụ skwọsh, Ihe karịrị afọ iri abụọ na isii, ụlọ ọrụ ndị nwere nkà sitere n'akụkụ ụwa niile na-ewere anyị dị ka ndị mmekọ ha ogologo oge na ndị kwụsiri ike. Anyị na-enwe mmekọrịta azụmaahịa siri ike na ihe karịrị ndị na-ere ahịa n'ogbe 200 na Japan, Korea, USA, UK, Germany, Canada, France, Italian, Poland, South Africa, Ghana, Nigeria wdg.

• Nke gara aga:
  • Osote: