wheketere cheap China New Micro-Rorohiko Mamao Miihini Squash Pooro Miihini Kamokamo Miihini Whakangungu Miihini Whakangungu (T336)
Ka tohe matou ki te tuku i te hanganga kounga teitei me te ariā pakihi iti tino pai, te hoko moni pono me te awhina pai me te tere. ka kawea mai e koe ehara i te mea ko te otinga kounga teitei me te hua nui, engari ko tetahi o nga mea tino nui ko te noho ki te maakete mutunga kore mo Factory Cheap China New Micro-Rorohiko Mamao Miihini Squash Ball Machine Squash Shooting Machine Training Machine (T336), Te ti'aturi nei matou ka taea e taatau te whakahoahoa ngawari me te kaipakihi mai i nga wa katoa o te ao.
Ka tohe matou ki te tuku i te hanganga kounga teitei me te ariā pakihi iti tino pai, te hoko moni pono me te awhina pai me te tere. ka kawea mai ki a koe ehara i te otinga kounga teitei me te hua nui, engari ko tetahi o nga mea tino nui ko te noho ki te maakete mutunga kore moChina Squash Ball Training Machine me te Squash Ball Shooting Taputapu utu, He rawaka to maatau wheako ki te whakaputa hua e ai ki nga tauira, tuhi ranei. Ka tino mihi matou ki nga kaihoko mai i te kaainga me o waho ki te toro atu ki ta maatau kamupene, me te mahi tahi ki a maatau mo te wa pai a muri ake nei.