He wheketere e tuku tika ana i Haina mō te Whakangungu Mīhini Pōro Tēnehi Siboasi (s4015 me te T1600)
Ko tā mātou mahi he hono tonu ki tā mātou kaupapa "Ko te Kiritaki te tuatahi, Kia whakawhirinaki ki te tuatahi, kia whakatapua ki te takai kai me te tiaki taiao mō te wheketere e tuku tika ana i te whakangungu mīhini pōro tēnehi Siboasi Haina (s4015 me te T1600), Ka pupuri tā mātou kamupene i te hinonga haumaru e honoa ana ki te pono me te ngākau pono kia mau tonu ai ngā taunekeneke roa me ō mātou kiritaki.
Ko tā mātou mahi he hono tonu ki tā mātou kaupapa matua "Ko te kiritaki te tuatahi, Kia whakawhirinaki ki te tuatahi, kia whakatapua ki te takai kai me te tiaki taiao mōMīhini Pōro Tēnehi me te utu Mīhini Whakangungu Tēnehi Haina, He maha ngā tau o te wheako mahi, kua mōhio mātou ki te hiranga o te whakarato hua kounga pai me ngā ratonga pai rawa atu i mua i te hoko me muri i te hoko. Ko te nuinga o ngā raruraru i waenga i ngā kaiwhakarato me ngā kiritaki nā te kore whakawhitiwhiti kōrero pai. I roto i te ahurea, ka āwangawanga pea ngā kaiwhakarato ki te pātai i ngā mea kāore e mārama ana ki a rātou. Ka wahia e mātou aua arai kia tino whiwhi koe i tāu e hiahia ana ki te taumata e tumanakohia ana e koe, i te wā e hiahia ana koe. Ko te wā tuku tere ake, ā, ko te hua e hiahia ana koe ko tā mātou Paearu.
TIROHANGA WHĀNUI
He hoa karetao kawe te mīhini pōro tēnehi hei mahi māu i runga i te papa tēnehi. Ka whāngai aunoa, ka whiua rānei ngā pōro. Ko te S4015 te mīhini pōro tēnehi wera rawa atu a SIBOASI. Kei roto he mana mamao, he pākahiko ā-roto mō te whakangungu 4-5 hāora. He mata LCD kei muri e whakaatu ana i te toenga o te mana hei whakamahi. He maha ngā mahi whakakoi kua whakaritea, ā, ka taea e koe te whakarite i ō mahi whakakoi mā te mana mamao kei tērā taha o te papa. Ka āwhina i a koe kia noho hei kaitākaro tēnehi tino pai.
He aha ngā kōrero a ngā kaitākaro tēnehi mō te wiri ā-roto?
Ngā Whakangungu Kua Tautuhi Anō:

Whakaaturanga

Whakataurite
| tauira | tae | te kaha | auau | ka taea te whakarite | mana mamao | pūoko | hurihuri me te hoki whakamurihurihuri | pūwāhi pumau | 2 rārangi | Rārangi 3 | rārangi whakawhiti | pōro mārama-hohonu |
| S2015 | mangu/whero | 120 ngā pōro | 2.5-8 S/pōro | no | āe | noa | āe | āe | no | no | no | āe |
| S3015 | mangu/whero/mā | 150 ngā pōro | 1.8-6 S/pōro | no | āe | Teitei-mutunga | āe | āe | noa | āe | 6 ngā momo | āe |
| S4015 | mangu/whero/mā | 160 ngā pōro | 1.8-6 S/pōro | āe | āe | Teitei-mutunga | āe | āe | whānui/noa/ whaiti | āe | 6 ngā momo | āe |
| W3 | whero | 160 ngā pōro | 1.8-6 S/pōro | no | āe | noa | āe | āe | no | no | no | āe |
| W5 | whero | 160 ngā pōro | 1.8-6 S/pōro | no | āe | Teitei-mutunga | āe | āe | noa | no | 2 momo | āe |
| W7 | whero | 160 ngā pōro | 1.8-6 S/pōro | no | āe | Teitei-mutunga | āe | āe | noa | āe | 4 momo | āe |
| tauira | whakapaete wiri | whakapaewhakatikatika | poutūte wiri | poutūwhakatikatika | pōro | kī tonumatapōkere | pākahiko | pākahikowhakaaturanga hiko | matuamōta | Āhua-Swehewehe pōro | karu tirotirokakau | te panawira |
| S2015 | āe | aunoa | no | pukapuka ā-ringa | no | no | waho kōwhiringa | no | noa | kotahi | noa | noa |
| S3015 | no | aunoa | no | aunoa | āe | āe | ā-roto 3-5 hāora | no | Teitei-mutunga | takirua | noa | pai |
| S4015 | āe | 30 ngā tohu te whakatikatika | āe | 60 ngā tohu te whakatikatika | āe | āe | ā-roto 5-6 hāora | āe | Teitei-mutunga | takirua | Teitei-mutunga | Teitei-mutunga |
| W3 | no | aunoa | no | aunoa | no | āe | kōwhiringa | no | noa | takirua | Teitei-mutunga | noa |
| W5 | no | aunoa | no | aunoa | no | āe | kōwhiringa | no | Teitei-mutunga | takirua | Teitei-mutunga | pai |
| W7 | no | aunoa | no | aunoa | no | āe | kōwhiringa | no | Teitei-mutunga | takirua | Teitei-mutunga | Teitei-mutunga |