Rarangi Utu Pai mo Haina Siboasi Squash Ball Launcher Squash Ball Training Partner (T336) Utu me te Whakangungu | SIBOASI

Rarangi Utu mo Haina Siboasi Squash Ball Launcher Squash Ball Training Partner (T336)

Tauira T336 Rahi 40*37*61CM
Tae Pango Taumaha 19.05KG
Mana 110V / 240V MOQ 1 wahi

Kotahi te huinga, tuku kupu puta noa!

Taipitopito Hua

Tohu Hua

Ahakoa he kaihoko hou, he kaihoko tawhito ranei, E whakapono ana matou ki te korero roa me te whanaungatanga pono mo te Rarangi Utu mo Haina Siboasi Squash Ball Launcher Squash Ball Training Partner (T336), Ko matou tetahi o nga kaihanga 100% nui rawa atu i Haina. He maha nga kaporeihana tauhokohoko nui e kawe mai ana i nga taonga mai i a matou, no reira ka tukuna atu e matou ki a koe te tohu utu tino whai hua me nga kounga katoa mena kei te pirangi koe ki a matou.
Ahakoa he kaihoko hou, he kaihoko tawhito ranei, E whakapono ana matou ki nga korero roa me te whanaungatanga pono moChina Sport Squash Ball Machine me te Squash Ball utu, Mai i tona turanga, kei te noho tonu te kamupene ki runga i te whakapono o "hoko pono, kounga pai, tangata-whakaaro me nga painga ki nga kaihoko. Ka oati matou ma matou tonu e kawe ki te mutunga ka timata a matou ratonga.

• Tōmua:
  • Panuku: