Fabrikë Profesionale për Makinë Qitjeje Topash Tenisi Siboasi për Stërvitje në Kinë (T1600)
Me teknologjinë tonë kryesore, si dhe frymën tonë të inovacionit, bashkëpunimit të ndërsjellë, përfitimeve dhe përparimit, ne do të ndërtojmë një të ardhme të begatë së bashku me kompaninë tuaj të nderuar për Fabrikën Profesionale për Makinën e Qitjes së Topave të Tenisit Siboasi në Kinë për Trajnim (T1600). Ne i mirëpresim ngrohtësisht tregtarët nga brenda dhe jashtë vendit për t'u lidhur me ne dhe për të krijuar romancë organizative me ne, dhe ne do të bëjmë çmos për t'ju shërbyer.
Me teknologjinë tonë kryesore, si dhe me frymën tonë të inovacionit, bashkëpunimit të ndërsjellë, përfitimeve dhe progresit, ne do të ndërtojmë një të ardhme të begatë së bashku me kompaninë tuaj të nderuar.Çmimi i makinës së tenisit dhe makinës së topit të tenisit në KinëFalë ndjekjes sonë të rreptë të cilësisë dhe shërbimit pas shitjes, produkti ynë po bëhet gjithnjë e më popullor në të gjithë botën. Shumë klientë erdhën për të vizituar fabrikën tonë dhe për të bërë porosi. Gjithashtu, ka shumë miq të huaj që erdhën për të parë vendet turistike ose na besuan blerjen e gjërave të tjera për ta. Jeni të mirëpritur të vini në Kinë, në qytetin dhe fabrikën tonë!
Makina stërvitore e tenisit Siboasi: Modeli i ri më i mirë T1600:
Modeli: | Makinë qitjeje tenisi T1600 | Fuqia (Bateria): | DC 12V |
Madhësia e makinës: | 57cm *41 cm *82 cm | Pesha neto e makinës: | 28.5 KGS për makinën |
Energjia (Energjia Elektrike): | ENERGJI AC: 110V-240V | Matja e paketimit: | 70cm *53 cm *66 cm |
Shpejtësia: | Nga 20-140 km/orë | Pesha bruto e paketimit | Me paketim në 36 KGS |
Frekuenca: | 1.8-7 sekonda/për top | Oscilimi: | I brendshëm: Vertikal dhe Horizontal |
Kapaciteti i topit: | Rreth 160 copë | Garancia: | Dy vjet garanci për makinat tona |
Bateria (brenda makinës): | Për karikim të plotë, zgjat rreth 4-5 orë | Shërbimi pas shitjes: | Departamenti i pas-shitjes Siboasi për t'u ndjekur |
Avantazhet për makinën e tenisit model T1600:
1. Model i ri më i mirë për tregun me pakicë;
2. Bateri afatgjatë e integruar në makinë;
3. Logoja e re e artë e SIBOASI;
4. Të ketë funksione të plota;
5. Çmimi më konkurrues;
6. Telekomandë inteligjente e nivelit të lartë;