ʻO ke kumukūʻai a me ke aʻo ʻana o ka mea hana maikaʻi loa i hana ʻia ma Kina no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka Squash Adult Remote Cannon (T336) | SIBOASI

Hana ʻia e ka hale hana i kūʻai wela ʻia ma Kina Promotional Adult Squash Training Remote Cannon (T336)

Hoʻohālike T336 Ka nui 40*37*61 kenimika
Waihoʻoluʻu ʻeleʻele Kaumaha 19.05KG
Mana 110V / 240V MOQ 1 ʻāpana

Hoʻokahi set, hoʻouna ʻia ma ka honua holoʻokoʻa!

Nā kikoʻī huahana

Nā Lepili Huahana

I mea e hoʻokō ai i nā moeʻuhane o kā mākou poʻe limahana! E kūkulu i kahi hui hauʻoli, hui pū a ʻoi aku ka ʻoihana! I mea e loaʻa ai ka uku like o kā mākou poʻe kūʻai, nā mea hoʻolako, ka hui a me mākou iho no ka Factory made hot-sale China Promotional Adult Squash Training Remote Cannon (T336), Hoʻokipa mākou i nā hoaaloha a me nā mea kūʻai aku mai nā ʻāina ʻē e hana pū me mākou. E hāʻawi mākou iā ʻoe i nā lawelawe pololei, kiʻekiʻe a me ka maikaʻi e hoʻokō ai i kāu mau koi.
I mea e hoʻokō ai i nā moeʻuhane o kā mākou poʻe limahana! E kūkulu i kahi hui hauʻoli, hui pū, a ʻoi aku ka ʻoihana! I mea e loaʻa ai ka uku like o kā mākou poʻe kūʻai, nā mea hoʻolako, ke kaiāulu, a me mākou iho noʻO ke kumukūʻai o ka mea hoʻolaha pōpō Squash a me nā lako Squash Kina, Ke alo nei i ka ikaika o ka nalu honua o ka hoʻohui waiwai, ua hilinaʻi mākou me kā mākou mau mea kiʻekiʻe a me ka lawelawe ʻoiaʻiʻo i kā mākou mea kūʻai aku āpau a ke makemake nei mākou e hana pū me ʻoe e hana i kahi wā e hiki mai ana.

• Ma mua:
  • Aʻe: