Ụlọ ọrụ mmepụta ihe kacha mma emere na China nke e ji ire ere nke ndị okenye skwọsh mee, ọnụ ahịa na ọzụzụ ya bụ T336 | SIBOASI

Ụlọ ọrụ mmepụta ihe na-ere ọkụ nke e mere na China, nke e ji mee ihe n'ụlọ ọrụ, na-enye ndị okenye ọzụzụ Skwọsh Remote Cannon (T336)

Ụdị nlereanya T336 Nha 40 * 37 * 61CM
Agba Ojii Ibu 19.05KG
Ike 110V / 240V MOQ 1 ibe

Otu setịpụ, nnyefe okwu niile!

Nkọwa Ngwaahịa

Akara Ngwaahịa

Iji bụrụ ebe a ga-esi mezuo nrọ ndị ọrụ anyị! Iji wulite otu ọkachamara nwere obi ụtọ, dịrị n'otu ma nweta uru karịa! Iji nweta ụgwọ ọrụ nke ndị na-azụ ahịa anyị, ndị na-ebubata ngwaahịa, ọha mmadụ na onwe anyị maka Factory made hot-sale China Promotional Adult Squash Training Remote Cannon (T336), anyị na-anabata ndị enyi na ndị na-ere ahịa niile si mba ofesi ka ha soro anyị rụkọọ ọrụ. Anyị ga-enye gị ọrụ dị mfe, dị elu ma dị irè iji mezuo ihe ị chọrọ.
Ịbụ ogbo nke imezu nrọ nke ndị ọrụ anyị! Iji wulite otu ọkachamara nwere obi ụtọ, jikọtara ọnụ na nke ọkachamara karịa! Iji nweta ụgwọ ọrụ nke ndị na-azụ ahịa anyị, ndị na-ebubata ngwaahịa anyị, ọha mmadụ na onwe anyị makaỌnụ ego nke ihe eji ebido bọọlụ Skwọsh na ngwa Skwọsh nke China, Ebe anyị na-eche ike nke njikọta akụ na ụba zuru ụwa ọnụ ihu, anyị nwere obi ike na ngwaahịa anyị dị elu ma jiri obi anyị niile na-ejere ndị ahịa anyị niile ozi ma na-achọ ka anyị soro gị rụkọọ ọrụ iji mepụta ọdịnihu mara mma.

• Nke gara aga:
  • Osote: