ʻO ke kumukūʻai haʻahaʻa maikaʻi loa no Kina Siboasi Tennis Ball Shooting Machine no ka hoʻomaʻamaʻa (W7 a me T1600) Kumukūʻai a me ka hoʻomaʻamaʻa | SIBOASI

ʻO ke kumu kūʻai haʻahaʻa no Kina Siboasi Tennis Ball Shooting Machine no ke aʻo ʻana (W7 a me T1600)

Ka māmā holo 20-140KM/H Kaha Poepoe 160 pcs
Pōʻalo pōʻalo 1.8-6S Kaumaha 23KG
Oscillation Interval; Kūpaʻa & Hoʻomoe Nui pūʻolo 64*53*62CM
Ola Batri Koho (loko a waho paha) Palapala hōʻoia 2 makahiki
Lako ikehu AC 110V OR 240V; DC 12V

Hoʻokahi hoʻonohonoho, hoʻolaha ʻōlelo holoʻokoʻa!

Huahana Huahana

Huahana Huahana

Ke manaʻoʻiʻo mau nei mākou e hoʻoholo ke ʻano o ke kanaka i ka maikaʻi o nā huahana, nā kikoʻī e hoʻoholo i nā huahana 'kiʻekiʻe, me ka REALISTIC, EFFICIENT AND INNOVATIVE crew spirit no ke kumu kūʻai haʻahaʻa no Kina Siboasi Tennis Ball Shooting Machine for Training (W7 a me T1600), Welina mai nā mea kūʻai aku a pau o ka hale a me nā ʻāina ʻē e hele i kā mākou hui, e hana lōʻihi i kā mākou hui.
Ke manaʻoʻiʻo mau nei mākou e hoʻoholo ke ʻano o kekahi i ka maikaʻi o nā huahana, nā kikoʻī e hoʻoholo i nā huahana kiʻekiʻe, me ka REALISTIC, EFFICIENT AND INOVATIVE crew spirit forKumukūʻai ʻo Kina Tennis Ball Machine a me Tennis Cannon, No ka hana ʻana i nā mea noʻonoʻo hou aʻe, mālama i nā huahana kiʻekiʻe a me nā hoʻonā a hōʻano hou ʻaʻole wale i kā mākou mau mea akā iā mākou iho i mea e hoʻomau ai iā mākou ma mua o ka honua, a ʻo ka mea hope akā nui loa: e hoʻomāʻona i kēlā me kēia mea kūʻai aku i nā mea āpau a mākou e hoʻolako ai a ulu ikaika pū. E lilo i mea lanakila maoli, e hoʻomaka ma ʻaneʻi!
ʻO SIBOASI W7 kahi mīkini pana kinipōpō kiʻekiʻe kiʻekiʻe. Kaohi mamao. E hoʻohana pololei i ka mana AC (110V a i ʻole 220V), kahi pākaukau waho e mau ana 3-5 mau hola i loaʻa no ke koho. Kiʻi hiki iā ʻoe ke mālama i ka mīkini i loko o kāu kaʻa a i ʻole ka papahele mua a lawe aku i ka pākaukau o waho e uku no ka hoʻomaʻamaʻa aʻe. Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho i kāu drill hoʻoponopono i ka wā lawelawe, ka wikiwiki, ke kiʻekiʻe. ʻO nā hoʻomaʻamaʻa i hoʻonohonoho mua ʻia he piha maʻamau, kiko paʻa, ka pōʻai pōlele hohonu-māmā, ʻelua laina, ʻekolu laina a me 4 ʻano laina keʻa.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14) 1 (15)

• Mua:
  • Aʻe: