Kumukūʻai haʻahaʻa no ka mīkini pana pōpō tenisi Siboasi Kina no ke aʻo ʻana (W7 a me T1600)
Manaʻo mau mākou ʻo ke ʻano o kekahi e hoʻoholo ai i ka maikaʻi o nā huahana, ʻo nā kikoʻī e hoʻoholo ai i ke kūlana kiʻekiʻe o nā huahana, me ka ʻuhane REALISTIC, EFFICIENT AND INNOVATIVE no ke kumu kūʻai haʻahaʻa no Kina Siboasi Tennis Ball Shooting Machine for Training (W7 a me T1600), Welina mai i nā mea kūʻai aku a pau o ka home a me nā ʻāina ʻē e hele i kā mākou hui, e hana i kahi wā lōʻihi maikaʻi loa ma o kā mākou laulima ʻana.
Manaʻo mau mākou ʻo ke ʻano o kekahi e hoʻoholo ai i ka maikaʻi o nā huahana, ʻo nā kikoʻī e hoʻoholo ai i ke kūlana kiʻekiʻe o nā huahana, me ka ʻuhane REALISTIC, EFFICIENT AND INNOVATIVE noʻO ka mīkini pōpō Tennis Kina a me ke kumukūʻai Tennis Cannon, No ka hana ʻana i nā mea hana hou aʻe, mālama i nā huahana a me nā hoʻonā kiʻekiʻe a hoʻohou ʻaʻole wale i kā mākou mau mea akā iā mākou iho i mea e hoʻomau ai iā mākou i mua o ka honua, a ʻo ka mea hope akā koʻikoʻi loa: e hoʻomāʻona i kēlā me kēia mea kūʻai aku i nā mea a pau a mākou e hoʻolako ai a e ulu ikaika pū. I mea e lanakila maoli ai, hoʻomaka ma aneʻi!
He mīkini pana kinipōpō tenisi pae waena ʻo SIBOASI W7. Hoʻokele mamao ʻia. Hoʻohana pololei i ka mana AC (110V a i ʻole 220V), loaʻa kahi pākahiko waho e mau ana no 3-5 mau hola no ke koho. Hiki iā ʻoe ke mālama i ka mīkini i loko o kāu kaʻa a i ʻole ka papahele mua a lawe aku i ka pākahiko waho e hoʻopiʻi no ka hoʻomaʻamaʻa aʻe. Hiki iā ʻoe ke hoʻopilikino i kāu wili e hoʻoponopono ana i ka manawa lawelawe, ka wikiwiki, ke kiʻekiʻe. ʻO nā wili i hoʻonohonoho mua ʻia he piha piha, kiko paʻa, ka hoʻopuni pōpō mālamalama hohonu, ʻelua laina, ʻekolu laina a me 4 ʻano laina kea.