Çmimi më i ulët për makinën e qitjes së topave të tenisit Siboasi në Kinë për stërvitje (W7 dhe T1600) Çmimi dhe trajnimi | SIBOASI

Çmim i ulët për makinën e qitjes së topave të tenisit Siboasi në Kinë për stërvitje (W7 dhe T1600)

Shpejtësia 20-140KM/H Kapaciteti i topit 160 copë
Intervali i topit 1.8-6S Pesha 23 kg
Lëkundje Interval; Vertikal dhe Horizontal Madhësia e paketës 64*53*62CM
Jetëgjatësia e baterisë Opsionale (e brendshme ose e jashtme) Garancia 2 vjet
Furnizim me energji elektrike AC 110V OSE 240V; DC 12V

Një set, dërgesë në të gjithë botën!

Detajet e produktit

Etiketat e produkteve

Ne gjithmonë besojmë se karakteri i dikujt përcakton cilësinë e produkteve, detajet vendosin cilësinë e lartë të produkteve, së bashku me frymën REALISTIKE, EFIKASE DHE INOVATIVE të ekipit për çmim të ulët për Makinën e Qitjes së Topave të Tenisit Siboasi të Kinës për Trajnim (W7 dhe T1600). Mirëpresim të gjithë klientët e banimit dhe jashtë vendit për të vizituar korporatën tonë, për të krijuar një afat të gjatë fantastik nga bashkëpunimi ynë.
Ne gjithmonë besojmë se karakteri i dikujt përcakton cilësinë e produkteve, detajet përcaktojnë cilësinë e lartë të produkteve, së bashku me shpirtin REALIST, EFIKASUS DHE INOVATIV të ekipit.Makina e topit të tenisit në Kinë dhe çmimi i topit të tenisitPër të krijuar artikuj më kreativë, për të mirëmbajtur produkte dhe zgjidhje me cilësi të lartë dhe për të përditësuar jo vetëm artikujt tanë, por edhe veten tonë në mënyrë që të qëndrojmë një hap përpara botës, dhe e fundit, por më e rëndësishmja: të bëjmë çdo klient të kënaqur me gjithçka që ofrojmë dhe të forcohemi së bashku. Të jesh fituesi i vërtetë, fillon këtu!
SIBOASI W7 është një makinë për të shtënë topa tenisi model i nivelit të mesëm. Kontrollohet nga distanca. Përdoret drejtpërdrejt energji AC (110V ose 220V), një bateri e jashtme që zgjat 3-5 orë është në dispozicion si opsion. Mund ta mbani makinën në makinën tuaj ose në katin e parë dhe ta hiqni baterinë e jashtme për ta karikuar për stërvitjen tjetër. Mund ta personalizoni stërvitjen tuaj duke rregulluar intervalin e servirjes, shpejtësinë, lartësinë. Stërvitjet e paracaktuara janë të rastësishme, me pikë të fiksuar, me qarkullim të thellë të topit, me dy vija, tre vija dhe 4 lloje vijash tërthore.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6) 1 (7) 1 (8) 1 (9) 1 (10) 1 (11) 1 (12) 1 (13) 1 (14) 1 (15)

• Më parë:
  • Tjetra: