Mea Hoʻolako Hilinaʻi Kina Mīkini Pōpō Squash Mamao Micro-Computer Hou Mīkini Pana Squash Mīkini Hoʻomaʻamaʻa (T336)
E hoʻolaʻa mākou iā mākou iho i ka hoʻolako ʻana i kā mākou poʻe kūʻai mahalo ʻia me nā huahana a me nā lawelawe noʻonoʻo nui loa no ka mea hoʻolako hilinaʻi Kina New Micro-Computer Remote Squash Ball Machine Squash Shooting Machine Training Machine (T336), Ke hoʻoikaika nei e hoʻokō i nā hopena mau e like me ka maikaʻi, ka hilinaʻi, ka pono, a me ka hoʻomaopopo piha ʻana i nā dinamika mākeke o kēia manawa.
E hoʻolaʻa mākou iā mākou iho i ka hoʻolako ʻana i kā mākou mea kūʻai aku i mahalo ʻia me nā huahana a me nā lawelawe i noʻonoʻo nui ʻia noʻO ke kumukūʻai o ka mīkini hoʻomaʻamaʻa pōpō Squash Kina a me nā lako pana pōpō Squash, Hāʻawi wale mākou i nā waiwai maikaʻi a ke manaʻoʻiʻo nei mākou ʻo kēia wale nō ke ala e hoʻomau ai i ka ʻoihana. Hiki iā mākou ke hāʻawi i ka lawelawe maʻamau e like me ka Logo, ka nui maʻamau, a i ʻole nā huahana maʻamau a me nā hoʻonā a pēlā aku e hiki ke like me ka koi o ka mea kūʻai aku.