Theko le Koetliso e Molemohali ea ho Fihla Chaena China Siboasi Computer Intelligence Training Squash Ball Machine (T336) | SIBOASI

Mochini oa ho Koetlisa Bohlale ba Khomphutha oa China Siboasi oa ho Koetlisa Bohlale ba Khomphutha (T336)

Mohlala T336 Boholo 40*37*61CM
'Mala Botsho Boima ba 'mele 19.05KG
Matla 110V / 240V MOQ Sekotwana se le seng

Sete e le 'ngoe, phano ea mantsoe ka bophara!

Qaqiso ea Sehlahisoa

Li-tag tsa Sehlahisoa

Re se re itokiselitse ho arolelana tsebo ea rona ea ho bapatsa ka inthanete lefatšeng ka bophara le ho u khothaletsa thepa e loketseng ka sekhahla se matla ka ho fetisisa. Kahoo Profi Tools e u fa theko e ntle ka ho fetisisa ea chelete 'me re ikemiselitse ho holisa hammoho ka New Arrival China China Siboasi Computer Intelligence Training Squash Ball Machine (T336), Re tla etsa boiteko bo eketsehileng ba ho thusa bareki ba malapeng le ba machabeng, le ho hlahisa melemo e kopanetsoeng le tšebelisano-'moho ea bohle pakeng tsa rona. Re emetse ka tjantjello tšebelisano-'moho ea hau e tiileng.
Re se re loketse ho arolelana tsebo ea rona ea ho bapatsa inthaneteng lefatšeng ka bophara 'me re u khothaletsa lihlahisoa tse loketseng ka litheko tse phahameng ka ho fetisisa. Kahoo Profi Tools e u fa theko e ntle ka ho fetisisa ea chelete 'me re ikemiselitse ho holisa hammoho le rona.Mochini oa China Sport Squash Ball Machine le theko ea mochini oa koetliso ea ho fepa squash, Re khomarela morero oa ho tsamaisa o tšepahalang, o sebetsang hantle, o sebetsang oa ho putsa bohle le filosofi ea khoebo e shebaneng le batho. Boleng bo botle, theko e utloahalang le khotsofalo ea bareki li lula li phehelloa! Haeba u na le thahasello lihlahisoa tsa rona, leka feela ho ikopanya le rona bakeng sa lintlha tse ling!

• E fetileng:
  • E 'ngoe: