Theko le Koetliso ea Lisebelisoa tsa Koetliso ea Ball ea Squash ea Bohlale ea OEM/ODM ea China Siboasi (T336) | SIBOASI

Sesebelisoa sa OEM/ODM sa China Siboasi Intelligent Squash Ball Training Equipment (T336)

Mohlala T336 Boholo 40*37*61CM
'Mala Botsho Boima ba 'mele 19.05KG
Matla 110V / 240V MOQ Sekotwana se le seng

Sete e le 'ngoe, phano ea mantsoe ka bophara!

Qaqiso ea Sehlahisoa

Li-tag tsa Sehlahisoa

Re itšetlehile ka matla a tekheniki a tiileng 'me re lula re theha mahlale a rarahaneng ho fihlela tlhoko ea OEM/ODM Factory China Siboasi Intelligent Squash Ball Training Equipment (T336), e nang le lits'ebeletso tse ikhethang le boleng bo botle, le khoebo ea kantle ho naha e bonts'ang bonnete le tlholisano, e tla tšepahala le ho amoheloa ke bareki ba eona le ho thabisa basebetsi ba eona.
Re itšetlehile ka matla a tekheniki a tiileng 'me re lula re theha mahlale a rarahaneng ho fihlela tlhoko eaMochini oa Libolo tsa Squash oa China le theko ea Libolo tsa Squash, E le mokhoa oa ho sebelisa mohloli oa tlhaiso-leseling e ntseng e hola khoebong ea machabeng, re amohela bareki ba tsoang hohle marang-rang le kantle ho marang-rang. Leha re u fa lintho tsa boleng bo holimo, tšebeletso ea lipuisano e sebetsang le e khotsofatsang e fanoa ke sehlopha sa rona sa litšebeletso tse tšoanelehang tsa kamora thekiso. Lenane la lintho le liparamente tse tebileng le tlhaiso-leseling efe kapa efe e 'ngoe li tla romelloa ho uena ka nako bakeng sa lipotso. Kahoo u lokela ho ikopanya le rona ka ho re romella mangolo-tsoibila kapa ho re letsetsa haeba u na le lipotso mabapi le mokhatlo oa rona. U ka boela ua fumana tlhaiso-leseling ea aterese ea rona sebakeng sa rona sa marang-rang 'me ua tla k'hamphaning ea rona. Re fumana tlhahlobo ea tšimo ea lihlahisoa tsa rona. Re kholisehile hore re tla arolelana katleho e kopanetsoeng le ho theha likamano tse tiileng tsa tšebelisano-'moho le metsoalle ea rona 'marakeng ona. Re labalabela lipotso tsa hau.

• E fetileng:
  • E 'ngoe: